AYAYDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bektaş SARI Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Anabilim dalı Programından Mezun olarak ’’Doktora ’’ derecesini almıştır. Başkan yardımcımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bektaş SARI Biyografi:
AYAYDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bektaş SARI Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Anabilim dalı Programından Mezun olarak ’’Doktora ’’ derecesini almıştır. Başkan yardımcımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bektaş SARI Biyografi: 2009 yılında Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Teknisyenliği bölümünü bitirdi. 2011 yılında Pamukkale Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon programını tamamladı. 2011 yılında İzmir Konak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’ne sağlık memuru olarak atandı. Tepecik Eğitim Araştırma ve Ege Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanelerinde çalıştı. 2014 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Sağlık Yüksek Okulu, Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programını tamamladı. 2016 yılında ÇOMÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Afet Eğitimi ve Yönetimi Yüksek lisans programını tamamladı. Yüksek Lisans Tez başlığı 'Türkiye'de Afet Eğitimi Uygulamalarının Öğretmen Görüşleri Açısından Değerlendirilmesi'dir. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Doktora Programını kazanarak eğitim hayatına devam eden Sarı; 2019-2021 yılları arasında Türk Kızılay Afet Operasyon Merkezinde, Acil Yardım ve Afet Yönetim Uzmanı olarak çalıştı. 2021 yılında Ege Üniversitesi, Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO’ya Öğretim Görevlisi olarak atanmıştır. 2022 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Doktora Programı’nda ki eğitimini “Afet Yönetiminde Temel ve Stratejik Ortaklar Arası Koordinasyonun Analizi” isimli doktora tezini savunarak tamamlamıştır.
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2022 (Arşiv Kaydı #148)