info@ayayder.org Acil Yardım ve Afet Yöneticileri Derneği Genel Merkezi, Türkiye
Bilgi Merkezi Üye Kayıt İletişim
AYAYDER Acil Yardım ve Afet Yöneticileri Derneği

Başkanımız, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürüne Hayırlı olsun ziyareti

Görsel

Dernek başkanımız Arş. Gör. Hüseyin KOÇAK, AYAYDER Ankara İl Temsilcimiz Öğr. Gör. Osman Furkan ERGÜN ve ÇOMÜ Afet Eğitim Topluluğu Başkanı Ayşe Şükran KGÖZ ile birlikte  Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan Uzm.Dr. Mehmet KÖŞ'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ASHGM sayın Mehmet KÖŞ önümüzdeki süreçte  Acil Yardım ve Afet Yöneticilerinin istihdamına yönelik tüm paydaşlara bir araya gelerek konunun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

AYAYDER

Görsel

KISACA BİZ

Sağlık Bilimleri Fakülteleri / Yüksekokullarında Acil Yardım ve Afet Yönetimi alanında lisans derecesinde eğitim alarak bu alanda profesyonelleşen Acil Yardım ve Afet Yöneticilerinin meslek örgütüdür. Derneğimiz, mezunların istihdamına yönelik Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri, Türk Kızılay'ı, AFAD, İtfaiye Teşkilatları, İlgili STK'lar ve özel sektördeki çalışma alanlarında istihdamına yönelik çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca, dernek olarak mezunların mesleki kalitesini artırmaya yönelik mezuniyet öncesi ve sonrası eğitim faaliyetleri çerçevesinde kurs, çalıştay, panel, sempozyum, kongre gibi bilimsel etkinlikler yapmaktadır.

HIZLI İLETİŞİM

E-Mail: info@ayayder.org

Belge Kaydı: baskanimiz-acil-saglik-hizmetleri-genel-mudurune-hayirli-olsun-ziyareti-acil-yardim-ve-afet-yoneticileri-dernegi-ayayder AYAYDER Bilgi ve Belge Sistemi
♿ Ana İçeriğe Atla (Klavye Kısayolu)
🔊 Türkçe Sesli Okuma Aktif